Kattenkrabpaal - Grijs – 144 cm - 4 Niveau's - met trap, 1 groot huis, 1 klein platform, 1 groot platform, ligmand, 3 speeltouwtjes en uitkijkplatform – Dreamble

Schitterende en perfecte kattenkrabpaal. Deze kattenkrabpaal heeft een normale grootte, hij is niet te groot, maar ook niet te klein, en heeft máár liefst drie ligplatformen.

€ 64,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
DE00053-ovpk

Schitterende en perfecte kattenkrabpaal. Deze kattenkrabpaal heeft een normale grootte, hij is niet te groot, maar ook niet te klein, en heeft máár liefst drie ligplatformen.

Deze kattenkrabpaal bevat 4 niveau's/platformen, 1 trap, 1 groot huis, een vrijhangende ligkom/ligmand, 2 ligplatformen, 3 speeltouwen met muisjes, en een uitkijkplatform.
Alle plekken waar je kat op kan liggen zijn bedekt met zéér zacht pluche, en de palen zijn gemaakt van pluche in combinatie met sisal(touw).

De krabpaal zal je kat op verschillende manieren blij maken, je kat kan er beschutting zoeken zodat hij zich veilig voelt in het huisje, hij kan erop spelen en zich uitleven op de sisal poten en de speeltouwtjes met muisjes, en hij zal zich fijn en verheven voelen op de bovenste 2 uitkijkplatformen.

Je kat zal heel blij zijn met zijn nieuwe huis en speelpaleisje, op de trap kan hij zijn klauwtjes scherpen en lekker krabben, daarna kan hij omhoog naar het huisje. Hier kan hij lekker beschut liggen, lekker warm op de zachte pluche ondergrond.
Als je kat meer aan een uitdaging toe is, kan hij vanaf de grond naar het eerste kleine ligplatform springen, zijn nageltjes scherpen aan een nieuwe sisal paal, en vanaf daar in de heerlijk zachte ligkom springen.
Maar hij kan ook op het huisje springen, weer even de nageltjes scherpen aan weer een andere sisalpaal, en met het muisje spelen waar hij nu bij kan.
Vanaf het huisje kan je kat naar het grote uitkijkplatform springen, deze ligt iets verdiept, dus hij kan er goed bij. Hier kan hij lekker uitrusten, of spelen met de 2 muisjes die daar hangen.
Vanaf dit platform op het derde niveau kan hij ook direct in de ligkom beneden springen.
Ook kan je kat vanaf dit platform naar het hoogste uitkijkplatform springen.
Hier voelt hij zich de koning te rijk, en kan hij vanaf 144 cm hoogte lekker alles overzien.

Voordeel van deze kattenkrabpaal: Hij niet te groot en niet te klein, hij neemt niet al te veel ruimte in beslag, maar je kat kan er toch van alles mee doen!

Productspecificaties:

 • Totale afmetingen (LxDxH): 70 x 47 x 144 cm
 • Bodemplaat (LxDxH): 51 x 37 x 2 cm
 • Grote huis (ØxH): 32 x 31 cm
 • Kleine ligplatform op 1e niveau (LxDxH): 25 x 25 x 2 cm
 • Ligkom/ligmand (Ø): 34 cm
 • Grote ligplatform op 2e niveau (LxDxH): 41 x 25 x 2 cm
 • Bovenste uitkijkplatform (LxDxH): 25 x 25 x 2 cm
 • Palen/kolommen: Ø 7 cm
 • Trapje (HxBxDikte): 44 x 19 x 4 cm
 • Speeltouwtjes met muisjes (L): 17 cm
 • Gewicht: 9 kg
 • Materiaal: spaanplaat, sisal(touw), pluche
 • Textielsamenstelling: 100% polyester


De kattenkrabpaal wordt geleverd in een doos, inclusief montagehandleiding met afbeeldingen.

Voor vragen en service kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor vervangende onderdelen kunt u ons gerust contacteren, dan sturen wij die graag op.


Extra Service!:

U kunt deze kattenkrabpaal ook afhalen in ons magazijn:
Kiotoweg 733
3047 BG Rotterdam

Wij wensen u en uw kat veel plezier met deze prachtige kattenkrabpaal!

Meer informatie
EAN Code 8720589375031
Levertijd Vandaag voor 18.00 uur besteld morgen in huis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kattenkrabpaal - Grijs – 144 cm - 4 Niveau's - met trap, 1 groot huis, 1 klein platform, 1 groot platform, ligmand, 3 speeltouwtjes en uitkijkplatform – Dreamble