Kattenkrabpaal - Zwart – 142 cm - 3 Niveau's - met trap, grot, hangmat, ligmand – koker en uitkijkplatform

Schitterende grote en stabiele kattenkrabpaal. Deze kattenkrabpaal is net een slagje groter (voornamelijk dieper) dan gemiddeld en staat daardoor zéér stabiel op de grond.

€ 74,75
Beschikbaarheid: Op voorraad
Productnummer
DE00050-ovpkep

Schitterende grote en stabiele kattenkrabpaal. Deze kattenkrabpaal is net een slagje groter (voornamelijk dieper) dan gemiddeld en staat daardoor zéér stabiel op de grond.

Deze kattenkrabpaal bevat 3 ligplatformen, een trap, een hangmat, een liggrot/huisje, een krabtouw/speeltouw, een vrijhangende ligkom, een beschutte koker, en een uitkijkplatform.

Alle plekken waar je kat op kan liggen zijn bedekt met zéér zacht pluche, en de palen zijn gemaakt van pluche in combinatie met sisal.

De krabpaal zal je kat op verschillende manieren blij maken, je kat kan er beschutting zoeken zodat hij zich veilig voelt, hij kan erop spelen en zich uitleven op de sisal poten, en hij zal zich fijn en verheven voelen op het bovenste uitkijkplatform.

Je kat zal heel blij zijn met zijn nieuwe huis en speelpaleisje, op de trap kan hij zijn klauwtjes scherpen en lekker krabben, daarna kan hij omhoog naar het eerste platform.
Daar kan hij beschutting zoeken in zijn eigen warme knuffelgrot/huisje. Op het 1e niveau is er tevens een speelkoord waar uw kat naartoe kan slaan. Tevens kan hij via een gat in de hangmat eronder gaan liggen, of hij kan via de hangmat beneden direct naar boven klimmen.
Tussen de twee poten door kan hij in de ligkom gaan liggen, deze is vrijhangend.
Hierna kan je kat naar het tweede platform springen, dit platform is minder diep dan die op het eerste niveau, waardoor je kat er makkelijk op kan springen vanaf het eerste niveau.
Op dit plateau kan je kat in de ligkom kruipen, van waaruit hij stieken alles in de gaten kan houden, zonder dat iemand hem ziet.
Als je kat zich echt de wereld te rijk voelt, kan hij vanuit het tweede plateau op het uitkijkplatform springen. Dan voelt hij zich echt de koning van het huis, en kan hij alles overzien wat er in de kamer gebeurd en ondertussen lekker luieren. Ook kan je kat in de ronde koker kruipen die onderaan het uitkijkplatform hangt, om zich lekker beschut en veilig te voelen.

Productspecificaties:

 • Totale afmetingen (LxBxH): 88 x 78 x 142 cm
 • Bodemplaat (LxBxH): 61 x 49 x 2 cm
 • Plateau 1e verdieping (LxBxH): 59 x 49 x 2 cm
 • Plateau 2e verdieping (LxBxH): 59 x 41 x 2 cm
 • Bovenste uitkijkplatform (LxBxH): 30 x 30 x 7 cm
 • Palen/kolommen: Ø 7 cm
 • Trap (LxBxH): 58 x 20 x 7 cm
 • Liggrot/huisje (ØxH): 26 x 26 cm / opening (B x H): 19 x 20 cm
 • Hangmat (L x B): 42 x 35 cm
 • Ligkom/ligmand: Ø 31 cm
 • Koker (Øxl): 20 x 25 cm
 • Gewicht: 14,5 kg
 • Materiaal: spaanplaat, sisal(touw), pluche
 • Textielsamenstelling: 100% polyester

De kattenkrabpaal wordt geleverd in een doos, inclusief montagehandleiding met afbeeldingen.

Montage-Tip(!) van ons:
Heeft een wat zwaardere kat?
De bovenste kolom waar het uitkijkplatform en koker aan bevestigd zijn (het bovenste paaltje dus), zit met een lange bout gemonteerd op het plateau en de poot daaronder.
Draait u exact de helft van de bout in de onderste kolom, en zorg dat exact de helft (of iets meer) uitsteekt, vervolgens draait u de bovenste kolom erop.
Zodoende blijft ook het bovenste uitkijkplatform stabiel voor de zwaardere katten die erop/eraf springen.

Extra Service!:
U kunt deze kattenkrabpaal ook afhalen in ons magazijn:
Kiotoweg 733
3047 BG Rotterdam

Wij wensen u en uw kat veel plezier met deze prachtige kattenkrabpaal!

Meer informatie
EAN Code 8720589375000
Levertijd Vandaag voor 18.00 uur besteld morgen in huis
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kattenkrabpaal - Zwart – 142 cm - 3 Niveau's - met trap, grot, hangmat, ligmand – koker en uitkijkplatform